Çin Oturma Vizesi

Çin Daimi Oturma ( ikametgah) Vizesi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

D tipi Çin vizesi, Çin Halk Cumhuriyeti’nde kalıcı olarak oturmak isteyen şahıslara verilen Çinde oturuma vizesidir. Çin daimi ikamet vizesi genel olarak ; Çin’e daimi olarak ikamet için başvuru yapan şahıslara verilen vize tipidir. D  tipi vize başvurularında başvuran kişinin , Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı tarafından verilen  ” Yabancılar Daimi İkamet Satüsü Onay Formu”nun aslını yetkili mercilere sunması gerekmektedir.

Çin D Tipi Daimi İkamet Vizesi için Gerekli Belgeler:

  1. Pasaport :Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
  2. Fotoğraf: 2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kağıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için yandaki fotoğrafa tıklayınız.
  3. Yabancılar Daimi İkamet Satüsü Onay Formu